کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

عراقچی: آمریکا نشان داد طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران گفت: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، در دیدار هیات پارلمانی کره شمالی به ریاست «پاک چول مین» نائب رئیس مجمع خلق کره و رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، توسعه و تعمیق همکاری های دو کشور در عرصه های پارلمانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

طرف کره ای در این دیدار سفر هیات گروه دوستی پارلمانی جمهوری دموکراتیک خلق کره به تهران را فرصت مغتنمی برای توسعه روابط برشمرده و از موفقیت های دولت و مردم ایران در مقابله با تحریم های آمریکا ابراز خوشحالی و گفت: دو کشور همواره از روابط خوب و دوستانه ای در عرصه های مختلف برخوردار بوده و خواهند بود.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تبریک انتخاب مجدد کیم جونگ اون به عنوان رییس کمیسیون دولتی جمهوری خلق کره اظهار داشت: مهمترین ابزار آمریکا علیه کشور های مستقلی چون ایران و کره شمالی استفاده از تحریم های اقتصادی است ولی با این حال در طول چند دهه‌ گذشته نتوانسته است خللی در اراده دو کشور به وجود آورد.

 

عراقچی خاطر نشان کرد: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست. دولت آمریکا در اقدامی غیر معمول در نظام بین‌الملل، ظریف وزیر امور خارجه ایران را که در سطح بین‌المللی از مقبولیت فراوانی برخوردار است مورد تحریم قرار داده و از سوی دیگر شعار مذاکره سر می‌دهد.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمادگی ‌‌و تمایل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مبادلات سیاسی میان دو کشور در سطوح مختلف، بویژه فراهم کردن سفر محمدجواد ظریف به پیونگ یانگ، در پاسخ به سفر سال گذشته همتای کره ای و همچنین سفر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر